Anlık Peynir Altı Suyu Protein Konsantresi (WPC 80 Insta)
İnstant %80 süt proteini konsantresi (WPC 80 instant) (WPC %80 instant), düşük sıcaklıkta ultrafiltrasyon yöntemi kullanılarak tatlı peynir altı suyundan üretilmektedir. Bu nedenle, çoğu protein bütün halde kalır. WPC, yaklaşık %35 ile %90 arasında süt proteini içerir. Bu toz aromalandırılmamış olup, dolayısıyla herhangi bir tat veya aroma alabilir. WPC 80 Instant, dondurma, yoğurt, içecekler, et ürünleri ve esas olarak spor beslenmesinde kullanılmaktadır. İnstant konsantre, soğuk su içinde bile kolayca çözülmektedir.
WPC 80 Instant, 15/20/25 kg paketlerde veya "Big Bag" 500-1000 kg olarak mevcuttur.
WPC 80 Instant'ın ortalama raf ömrü yaklaşık 12 aydır.
Protein içeriği: min. %80
Yağ içeriği: max. %8
Kül içeriği max. %3,5